Powered by Smartsupp Hypnose voor Roken Stoppen
stoppen met roken hypnose

Hypnose voor Roken Stoppen

Hypnose voor Roken Stoppen

Roken is een gebruikelijke die veel mensen graag willen doorbreken vanwege de bekende gezondheidsrisico's en het sociale stigma dat daardoor gepaard gaat. Hypnose is een effectieve benadering om te stoppen met roken en veel voordelen voor degenen die deze standaard willen opgeven. In dit artikel zullen we onderzoeken hoe hypnose kan helpen bij het stoppen met roken en waarom het een krachtige tool is voor rookverslaafden.

De Impact van Roken

Roken is een van de belangrijkste oorzaken van gezondheidsproblemen en ziekten over de hele wereld. Het is verbonden met aandoeningen zoals longkanker, hartziekten en ademhalingsproblemen. Naast de krachtige gevolgen van roken kunnen ook sociale en financiële kosten met zich meebrengen.

Hoe Hypnose Helpt

Hypnotherapie voor het stoppen met roken richt zich op zowel de lichamelijke als de psychologische aspecten van de verslaving. Hier ziet u hoe het proces doorgaans verloopt:

1. Identificatie van Rookgewoonten

Een getrainde hypnotherapeut zal samenwerken met de cliënt om de specifieke gewoonten en triggers die leiden tot roken.

2. Inductie in hypnose

De therapeut zal de cliënt in een staat van hypnose brengen. In deze staat wordt de cliënt meer suggesties voor suggesties en veranderingen.

3. Herprogrammering van Gedachten

Tijdens hypnose zullen de therapeutische positieve suggesties geven om de verlangens naar tabak te verminderen en te vervangen door afkeer van roken. Dit kan ook betrekking hebben op het versterken van de motivatie om te stoppen met roken.

4. Stressvermindering

Hypnotherapie kan ook stressverminderingstechnieken aanleren, waardoor stress vaak een trigger is voor roken.

5. Zelfbeeldverbetering

Het verbeteren van het zelfbeeld en het vergroten van het zelfvertrouwen is een integraal onderdeel van het stoppen met roken via hypnose.

Voordelen van Hypnose voor Roken Stoppen

  • Hoge Slagingskans: Hypnose heeft een bewezen hoog slagingspercentage bij het helpen van mensen om te stoppen met roken.

  • Geen Ontwenningsverschijnselen: In tegenstelling tot sommige andere methoden, ervaren de meeste mensen die hypnose gebruiken voor het stoppen met roken geen kwaadaardige ontwenningsverschijnselen.

  • Duurzame Resultaten: Hypnose richt zich op de dieperliggende oorzaken van roken, wat leidt tot duurzame resultaten.

  • Verbetering van de algemene gezondheid: Stoppen met roken heeft tal van voordelen voor de gezondheid, waaronder een lager risico op ziekten.

Hypnotherapie bij Hypnose Rotterdam

Bij Hypnose Rotterdam hebben we ervaren en gecertificeerde hypnotherapeuten die cliënten helpen om te stoppen met roken. Als je geïnteresseerd bent in hoe hypnotherapie jij kunt helpen om deze standaard te doorbreken en een gezonder, rookvrij leven te leiden, neem dan gerust contact op met ons op voor meer informatie en om een afspraak te plannen.

Stoppen met roken kan een van de beste beslissingen zijn die je voor je gezondheid kunt nemen. Ontdek hoe hypnotherapie je kan ondersteunen bij Hypnose Rotterdam.

Wil jij binnen 1 hypnose sessie stoppen met roken?
85% is binnen 1 sessie van het roken af.
Klik hier en maak vandaag nog een afspraak

Reactie plaatsen