Powered by Smartsupp Virtuele maagband door hypnose

Virtuele maagband Afvallen door Hypnose

98% Behaald zijn streefgewicht

afvallen met de virtuele maagband

Wat is een virtuele maagband?

Een virtuele maagband is een maagband die wordt geïmplanteerd met behulp van hypnose, zonder de noodzaak van een chirurgische ingreep. Dit betekent dat je geen last zult hebben van pijn, complicaties, littekens of ongemak. Er wordt geen fysieke maagband gebruikt!

Normaal gesproken strijdt men voortdurend op bewust niveau om het gewenste gewicht te bereiken, om verschillende redenen, meestal gerelateerd aan gezondheid en uiterlijk. Er zijn talloze (en dure) methoden om af te vallen, variërend van pillen en shakes tot sportschool en diëten. Hoewel deze methoden vaak werken, is er één probleem: zodra je stopt, keer je vaak terug naar oude gewoonten en komt het oude gewicht weer terug. Dat patroon moet worden doorbroken.

Hypnose is een effectieve manier om je eetpatroon te veranderen, en een virtuele maagband is hierin bijzonder effectief. Het is eigenlijk niets meer dan het implanteren van het idee van een maagband in je onderbewustzijn met behulp van hypnotherapie. Via hypnose communiceren we met je onderbewuste geest, waardoor je belemmerende patronen gemakkelijk kunt loslaten en vervangen door nieuwe. Op deze manier zorgen we ervoor dat zowel je bewuste als je onbewuste geest volledig samenwerken, om te voorkomen dat je terugvalt in oude gewoonten. Na de behandeling reageert je onderbewuste geest precies zoals het zou reageren bij een echte maagband alleen dan zonder de bijwerkingen.

Het plaatsen van een virtuele maagband kan je leven in slechts 3 hypnosesessies volledig veranderen.

afvallen met de maagband

Onderzoeken naar een virtuele maagband

Hoewel een virtuele maagband een relatief nieuwe techniek is, zijn er nog geen uitgebreide onderzoeken specifiek naar deze behandeling uitgevoerd. Er zijn echter wel tal van onderzoeken geweest naar andere vormen van gewichtsverlies door hypnose. Uit deze studies blijkt dat hypnose inderdaad effectief kan zijn voor gewichtsverlies.

Bijvoorbeeld, een onderzoek gep

Dit onderzoek dateert uit 1986 en gebruikte een oude hypnosetechniek. De nieuwe techniek van de virtuele maagband is nog effectiever. Ik en mijn collega-hypnotherapeuten behalen een slagingspercentage van 98% bij het plaatsen van virtuele maagbanden. Deze resultaten zijn zelfs beter dan die van een fysieke maagband!

afvallen virtuele maagband

10 kilo afgevallen. Was zo makkelijk.

Wil je nogmaals bedanken Michael.

Bianca van ........
ervaringen hypnose

Hoe ervaren mensen het afvallen door hypnose?

Hoe ervaren mensen het afvallen door hypnose?

Op internet zijn talloze getuigenissen te vinden van mensen die daadwerkelijk gewicht hebben verloren door hypnose. Over het algemeen kun je verwachten dat je in de eerste week ongeveer twee kilo afvalt. In de daaropvolgende weken kun je rekenen op een gewichtsverlies van ongeveer één kilo per week. Natuurlijk zijn dit gemiddelde cijfers, en jouw gewichtsverlies kan variëren afhankelijk van je eetgewoonten. Mensen die langzamer afvallen, kunnen extra sessies overwegen. Dit kan te maken hebben met de bereidheid van je onderbewustzijn om suggesties te accepteren. In zulke gevallen zijn mogelijk meer sessies nodig, maar gewichtsverlies is gegarandeerd!

Het contact met je onderbewuste

Het contact met je onderbewuste tijdens hypnose is een fascinerend aspect van deze therapeutische benadering.
Het onderbewuste is een krachtig deel van je geest dat vaak dieper ligt dan je bewuste gedachten en overtuigingen.
Het is als een reservoir van herinneringen, emoties en overtuigingen die je leven op vele manieren beïnvloeden.

Wanneer je onderbewuste deze nieuwe overtuigingen volledig heeft aanvaard, wordt de verandering duurzaam.
Op dat moment ontstaat er vaak geen behoefte meer aan nicotine, en de ontwenningsverschijnselen kunnen verminderen of zelfs volledig verdwijnen.
Dit betekent dat je niet alleen een niet-roker wordt, maar ook blijft!

Het vermogen van hypnose om op het diepere niveau van het onderbewuste te werken, biedt een krachtig hulpmiddel voor degenen die streven naar een rookvrij leven. Het helpt je om je overtuigingen te herprogrammeren en de weg vrij te maken voor een gezondere en rookvrije toekomst.

virtuele maagband rotterdam
€ 375,-
€ 300,-

Afvallen met Hypnose en een Virtuele Maagband: Effectief en Pijnloos!

  • 10 kilo+ afvallen
  • In maar 3 sessies
  • Gezonder eetpatroon
  • Je streefgewicht behalen en behouden
  • Mp3 voor de nazorg 
  • Altijd nazorg


Neem contact met ons op

online afspraak inplannen hypnose sessie

Online agenda

Afspraak inplannen 
hypnose whatsapp

Whatsapp

Stuur ons een whatsapp bericht

Terugbel verzoek

Kies een tijd wat u uitkomt
contact hypnose rotterdam

Email

Stuur ons een email.