Powered by Smartsupp Stoppen met roken door hypnose

Stoppen met Roken/Blowen/Vape

85% heeft aan 1 hypnose sessie voldoenden

Stoppen met roken?

Haal het beste uit je leven en stop met roken! Met behulp van hypnotherapie is niet-roker worden een doel binnen handbereik. Talloze sterk gemotiveerde cliënten hadden aan een sessie genoeg om een niet-roker te worden.

Negen van de tien rokers zouden het liefst willen stoppen met roken.
Logisch, het is nou eenmaal een slechte, ongezonde gewoonte. De enorme hoeveelheid verschillende giften in rooktabak hebben zeer schadelijke gevolgen voor je lichaam. Die giften lokken kanker uit.
Die giften zijn verantwoordelijk voor bepaalde longaandoeningen en ook hart –en vaatziekten worden altijd in verband gebracht met roken. Je wilt die narigheid voorkomen en een gezonder leven leiden. Niet meer piepen en buiten adem raken op de trap naar boven, maar meer  energie en een betere conditie. Daarnaast bespaar je aardig wat geld door het opgeven van een ongezonde gewoonte en je ruikt ook beter. Stoppen met roken levert alleen maar voordelen op!

rookverslaving oplossen met hypnose

Oude rookgewoonte

Het is een trieste realiteit dat negen van de tien mensen die proberen te stoppen met roken, uiteindelijk terugvallen in hun oude rookgewoonte. Onderzoek toont aan dat stoppen met roken bij de eerste poging zelden lukt. Mensen proberen verschillende strategieën, zoals geleidelijk afbouwen, overschakelen naar e-sigaretten, het gebruik van medicijnen, pleisters, lasertherapie, of zelfs acupunctuur. Ondanks deze inspanningen kan het al snel duidelijk worden dat het behouden van je vastberadenheid een uitdaging is. Misschien denk je dat één sigaret geen kwaad kan, maar dat ene trekje kan al snel uitmonden in een volledige terugval, en je bevindt je opnieuw in hetzelfde scenario van proberen te stoppen met roken.

Ben nu anderhalf jaar gestopt met roken. 

nogmaals bedankt michael

Rik van ........
Stoppen met roken door hypnose

Stoppen met roken moeilijk?

Het kan een uitdaging zijn om te stoppen met roken, omdat roken vaak diep verankerd is in ons dagelijks leven en gewoontes. Wanneer mensen worden gevraagd waarom ze roken, geven ze vaak verschillende verklaringen. Het kan zijn dat ze tijdens een pauze graag een sigaretje roken, samen met collega's om gezellig te socializen, of om zichzelf te kalmeren in stressvolle situaties. Anderen hebben de gewoonte om met hun eerste kop koffie van de dag te roken, en sommigen geloven zelfs dat ze geen mens zijn als ze niet meteen na het ontwaken een sigaretje opsteken.

Deze verklaringen kunnen echter de diepere drijfveren verbergen die mensen aan het roken hebben gekregen. Laten we teruggaan naar het allereerste moment waarop je een sigaret probeerde. De kans is groot dat die eerste sigaret helemaal niet lekker smaakte en je misschien zelfs misselijk maakte. Dus waarom bleef je roken? In veel gevallen heeft roken te maken met diepgewortelde overtuigingen en emoties. Het kan zijn dat je begon te roken omdat het er stoer uitzag, je je ouder deed voelen, het iets verboden en dus spannends was, of gewoon omdat je erbij wilde horen.

Deze oude programmering zit al jarenlang in je onderbewustzijn opgeslagen en laat zich niet zomaar uitwissen. De drang naar een sigaret kan onweerstaanbaar lijken, en het kan moeilijk zijn om het alleen met wilskracht vol te houden. Hoe lang kun je weerstand bieden aan deze diepgewortelde gewoontes en verlangens?

Het contact met je onderbewuste

Het contact met je onderbewuste tijdens hypnose is een fascinerend aspect van deze therapeutische benadering.
Het onderbewuste is een krachtig deel van je geest dat vaak dieper ligt dan je bewuste gedachten en overtuigingen.
Het is als een reservoir van herinneringen, emoties en overtuigingen die je leven op vele manieren beïnvloeden.

Wanneer je onderbewuste deze nieuwe overtuigingen volledig heeft aanvaard, wordt de verandering duurzaam.
Op dat moment ontstaat er vaak geen behoefte meer aan nicotine, en de ontwenningsverschijnselen kunnen verminderen of zelfs volledig verdwijnen.
Dit betekent dat je niet alleen een niet-roker wordt, maar ook blijft!

Het vermogen van hypnose om op het diepere niveau van het onderbewuste te werken, biedt een krachtig hulpmiddel voor degenen die streven naar een rookvrij leven. Het helpt je om je overtuigingen te herprogrammeren en de weg vrij te maken voor een gezondere en rookvrije toekomst.

€ 125,-
€ 100,-

Stoppen met roken

  • 85% heeft genoeg aan 1 sessie
  • Geen bijwerkingen
  • Geen gewicht toename 
  • Altijd na zorg indien nodig
  • Geen medicatie of pleisters
  • Gratis mp3 sessie 
  • Kosten 100 Euro


Neem contact met ons op

online afspraak inplannen hypnose sessie

Online agenda

Afspraak inplannen 
hypnose whatsapp

Whatsapp

Stuur ons een whatsapp bericht

Terugbel verzoek

Kies een tijd wat u uitkomt
contact hypnose rotterdam

Email

Stuur ons een email.