Powered by Smartsupp Hypnose Rotterdam / Capelle aan den IJssel

Over Hypnose Rotterdam/Capelle aan den IJssel

Je doelen bereiken met de kracht van je eigen brein

Wie is u hypnotherapeut 


null


Michael van Haaren: gespecialiseerd en gecertificeerd hypnotherapeut

Michael van Haaren is geboren in Velsen Noord in 1982 en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gespecialiseerd en gecertificeerd hypnotherapeut. Hij heeft meer dan 6 jaar ervaring en werkt met directe hypnose voor snelle veranderingen.

Als eigenaar van Hypnose Praktijk Rotterdam heeft Michael al vele mensen geholpen om hun leven op een positieve manier te veranderen. Door middel van hypnose kunnen problemen op een dieper niveau worden aangepakt, waardoor veranderingen op de lange termijn kunnen worden gerealiseerd.

Michael is er trots op dat hij mensen kan helpen om hun leven te verbeteren door middel van hypnose. Hij is zeer gepassioneerd over zijn werk en blijft zichzelf ontwikkelen om zijn klanten de best mogelijke behandeling te kunnen bieden.

Of je nu wilt stoppen met roken, af wilt vallen of meer zelfvertrouwen wilt krijgen, met de hulp van Michael van Haaren is het mogelijk om je doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op met Hypnose Praktijk Rotterdam en ontdek wat hypnose voor jou kan betekenen!


Bij Hypnose Rotterdam zijn we gepassioneerd door de kracht van hypnotherapie en de transformatie die het kan brengen in het leven van mensen. Ons toegewijde team van hypnotherapeuten staat voor je klaar om je te begeleiden op een reis van zelfontdekking, herstel en persoonlijke groei.

Op missie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we willen mensen helpen hun beste zelf te worden en de obstakels te overwinnen die hen beletten voluit te leven. We geloven in de ongelooflijke veerkracht en potentie van elk individu, en we zijn er om je te ondersteunen terwijl je je eigen innerlijke kracht ontdekt en gebruikt.

Onze Toewijding aan Kwaliteit

Bij Hypnose Rotterdam hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze diensten en de zorg die we aan onze cliënten bieden. Ons team bestaat uit ervaren en gecertificeerde hypnotherapeuten die zich inzetten voor professionele excellentie en ethisch gedrag. We blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen in hypnotherapie en gebruiken bewezen technieken om duurzame verandering te bevorderen.

Onze Benadering

We begrijpen dat elke persoon uniek is en unieke behoeften heeft. Daarom benaderen we hypnotherapie op een holistische manier, waarbij we naar het hele individu kijken - lichaam, geest en ziel. Ons proces begint met een grondige evaluatie en een diepgaand gesprek waarin je je doelen en zorgen kunt delen. Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakt hypnotherapieprogramma dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Onze Deskundigheid

Ons team van hypnotherapeuten heeft uitgebreide ervaring in het helpen van mensen bij een breed scala aan uitdagingen, waaronder:

  • Angststoornissen:
    Of het nu gaat om sociale angst, paniekaanvallen of specifieke fobieën, we hebben cliënten geholpen
    bij het beheersen van hun angsten en het herwinnen van vertrouwen.

  • Gewichtsbeheersing: Onze hypnotherapieprogramma's kunnen je helpen bij het bereiken van een gezond gewicht en het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten.

  • Rookstopprogramma's: We hebben veel mensen geholpen om te stoppen met roken en een rookvrij leven te leiden.

  • Zelfvertrouwen en zelfbeeld: We kunnen je ondersteunen bij het opbouwen van een positief zelfbeeld en het vergroten van je zelfvertrouwen.

We zijn er trots op om deel uit te maken van jouw reis naar positieve verandering en persoonlijke groei. Als je vragen hebt, meer wilt weten over onze diensten of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [Contactinformatie]. We kijken ernaar uit om met je samen te werken op de weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Bedankt voor het kiezen van Hypnose Rotterdam!

Onze diensten

Stoppen met roken

afvallen met de maagband

Virtuele maagband

Hypnotherapie angsten

Angsten en fopbeen 

Neem contact met ons op

online afspraak inplannen hypnose sessie

Online agenda

Afspraak inplannen 
hypnose whatsapp

Whatsapp

Stuur ons een whatsapp bericht

Terugbel verzoek

Kies een tijd wat u uitkomt
contact hypnose rotterdam

Email

Stuur ons een email.