Powered by Smartsupp Afvallen met Hypnose en een Virtuele Maagband: Effectief en Pijnloos!
Afvallen met Hypnose en een Virtuele Maagband
05 oktober 2023 

Afvallen met Hypnose en een Virtuele Maagband

Afvallen met Hypnose en een Virtuele Maagband: Effectief en Pijnloos!

Wil je graag gewicht verliezen, maar ben je huiverig voor medische ingrepen zoals een maagband? In dit artikel zal ik je vertellen hoe je kunt afvallen met behulp van hypnose en een virtuele maagband. Hiermee kun je snel en op de lange termijn gewicht verliezen, en dit alles in slechts enkele eenvoudige en pijnloze behandelingen.

Inhoudsopgave:

 1. Hoe werkt een virtuele maagband?
 2. Wat is een virtuele maagband?
 3. Hoe werkt een virtuele maagband?
 4. Hoe is de virtuele maagband ontstaan?
 5. Werkt een virtuele maagband echt?
 6. Onderzoek bewijst van wel!
 7. Werkt een virtuele maagband op lange termijn?
 8. Ervaringen afvallen door hypnose
 9. Ervaringen van mijn cliënten
 10. Risico's van een virtuele maagband?
 11. Virtuele maagband voor diabetespatiënten?
 12. Uitzonderingen waardoor een behandeling niet kan doorgaan
 13. Wat is het resultaat van een virtuele maagband?
 14. Dit moet je weten voor het beginnen met een behandeling!
 15. Wat kost een behandeling?
 16. Waar moet je op letten voor je begint?
 17. Hoe vind je een goede hypnotherapeut of hypnosepraktijk?

Zo werkt een Virtuele Maagband! (10+ kilo afvallen)

Wil je gewicht verliezen, maar zie je een medische ingreep zoals een maagband niet zitten? In dit artikel zal ik je laten zien hoe je zonder chirurgische ingreep een virtuele maagband kunt krijgen met behulp van hypnose. Dit stelt je in staat om snel en op de lange termijn af te vallen, en dit alles met slechts enkele eenvoudige en pijnloze behandelingen.

Wat is een virtuele maagband?

Een virtuele maagband is een maagband die wordt geïmplanteerd met behulp van hypnose, zonder de noodzaak van een chirurgische ingreep. Dit betekent dat je geen last zult hebben van pijn, complicaties, littekens of ongemak. Er wordt geen fysieke maagband gebruikt!

Normaal gesproken strijdt men voortdurend op bewust niveau om het gewenste gewicht te bereiken, om verschillende redenen, meestal gerelateerd aan gezondheid en uiterlijk. Er zijn talloze (en dure) methoden om af te vallen, variërend van pillen en shakes tot sportschool en diëten. Hoewel deze methoden vaak werken, is er één probleem: zodra je stopt, keer je vaak terug naar oude gewoonten en komt het oude gewicht weer terug. Dat patroon moet worden doorbroken.

Hypnose is een effectieve manier om je eetpatroon te veranderen, en een virtuele maagband is hierin bijzonder effectief. Het is eigenlijk niets meer dan het implanteren van het idee van een maagband in je onderbewustzijn met behulp van hypnotherapie. Via hypnose communiceren we met je onderbewuste geest, waardoor je belemmerende patronen gemakkelijk kunt loslaten en vervangen door nieuwe. Op deze manier zorgen we ervoor dat zowel je bewuste als je onbewuste geest volledig samenwerken, om te voorkomen dat je terugvalt in oude gewoonten. Na de behandeling reageert je onderbewuste geest precies zoals het zou reageren bij een echte maagband.

Het plaatsen van een virtuele maagband kan je leven in slechts 3 hypnosesessies volledig veranderen.

Hoe werkt een virtuele maagband door hypnose?

Tijdens onze behandeling richten we ons op je geest. Het is handig om eerst uit te leggen hoe onze geest werkt:

De bewuste en onbewuste geest: Je geest werkt op zowel het bewuste als het onbewuste niveau. Met je bewuste geest neem je beslissingen, handel je en denk je. Dit beïnvloedt slechts 10 tot 20 procent van je gedrag. Je onbewuste geest daarentegen beheerst 80 tot 90 procent van je gedrag! De onbewuste geest bestaat uit gewoonten, overtuigingen en normen. Wanneer je bewust iets wilt veranderen, is er dus vaak weerstand van je onbewuste geest.

Tijdens de drie behandelingen om een virtuele maagband "te plaatsen", implanteren we, via hypnose, de suggestie van een fysieke maagband in je onbewuste geest. Hierdoor zorgen we ervoor dat je bewuste en onbewuste geest elkaar niet langer tegenwerken. Je kunt dan belemmerende overtuigingen gemakkelijk omzetten in versterkende en positieve overtuigingen. Hierdoor val je niet terug in oude patronen.

Na de behandelingen zul je sneller een vol gevoel hebben en dus minder eten. Hierdoor kun je, net als bij een traditionele maagband, genieten van je favoriete voedsel terwijl je toch afvalt, zonder constant honger te hebben!

Hoe is de virtuele maagband ontstaan?

Het concept van een virtuele maagband werd voor het eerst ontwikkeld in Spanje in de vroege jaren 2000. Het kreeg meer bekendheid in 2009 nadat de bekende Engelse hypnotherapeut Sheila Granger het begon te gebruiken. Ze schreef ook een boek genaamd "Sheila Granger's Virtual Gastric Band Workbook," waarin ze haar behandeling beschreef voor het aanbrengen van een virtuele maagband.

Ik merkte dat het plaatsen van een virtuele maagband nog effectiever kon zijn en heb mijn eigen benadering ontwikkeld. In de praktijk blijkt dat mijn cliënten deze behandeling erg waarderen en dat ze snel en langdurig gewicht verliezen.

Werkt een virtuele maagband echt?

Ja, een virtuele maagband werkt echt, hoewel de effectiviteit kan variëren tussen individuen. Sommige mensen zijn meer ontvankelijk voor suggesties in hun onderbewustzijn dan anderen. Deze verschillen beïnvloeden de snelheid waarmee gewichtsverlies optreedt. Bovendien kan regelmatig sporten het proces versnellen.

Onderzoeken naar een virtuele maagband

Hoewel een virtuele maagband een relatief nieuwe techniek is, zijn er nog geen uitgebreide onderzoeken specifiek naar deze behandeling uitgevoerd. Er zijn echter wel tal van onderzoeken geweest naar andere vormen van gewichtsverlies door hypnose. Uit deze studies blijkt dat hypnose inderdaad effectief kan zijn voor gewichtsverlies.

Bijvoorbeeld, een onderzoek gep

Dit onderzoek dateert uit 1986 en gebruikte een oude hypnosetechniek. De nieuwe techniek van de virtuele maagband is nog effectiever. Ik en mijn collega-hypnotherapeuten behalen een slagingspercentage van 95% bij het plaatsen van virtuele maagbanden. Deze resultaten zijn zelfs beter dan die van een fysieke maagband!

Werkt een virtuele maagband ook op de lange termijn?

Doordat we tijdens het plaatsen van de virtuele maagband ook kijken naar de onderliggende oorzaken van overgewicht, worden deze problemen aangepakt in je onderbewustzijn. Hierdoor zul je minder snel terugvallen in oude patronen dan bij een fysieke maagband. Je blijft dus op je streefgewicht en zult minder snel te veel eten omdat je sneller een vol gevoel hebt dankzij de virtuele maagband.

Hoe ervaren mensen het afvallen door hypnose?

Op internet zijn talloze getuigenissen te vinden van mensen die daadwerkelijk gewicht hebben verloren door hypnose. Over het algemeen kun je verwachten dat je in de eerste week ongeveer twee kilo afvalt. In de daaropvolgende weken kun je rekenen op een gewichtsverlies van ongeveer één kilo per week. Natuurlijk zijn dit gemiddelde cijfers, en jouw gewichtsverlies kan variëren afhankelijk van je eetgewoonten. Mensen die langzamer afvallen, kunnen extra sessies overwegen. Dit kan te maken hebben met de bereidheid van je onderbewustzijn om suggesties te accepteren. In zulke gevallen zijn mogelijk meer sessies nodig, maar gewichtsverlies is gegarandeerd!

Ervaringen virtuele maagband van mijn klanten

Ik heb al vele cliënten geholpen om gewicht te verliezen door een virtuele maagband te plaatsen. Ik ben altijd blij om later berichten van mijn cliënten te ontvangen over hoe ik hun leven heb veranderd. Hier zijn enkele reacties van mijn cliënten:

 • Melvin: "Ik ben 10 kilo afgevallen met de virtuele maagband! Nog 6 kilo te gaan 🙂"
 • Ramón: "
 • Lis: "Ik ben al 9 kilo kwijt en heb nu 7 weken een virtuele maagband."
 • Laura: "Ik heb nu 2 weken een virtuele maagband en mijn leven is helemaal veranderd. Ik voel me goed, eet minder en verlies gewicht!"
 • Dirk: "Door de virtuele maagband ben ik nu 7 kilo verloren binnen 4 weken. Ik ben erg trots op mezelf en wil Michael enorm bedanken voor de geweldige behandelingen."
 • Marcel: "Vroeger ben ik veel gepest omdat ik dik was. Nu weeg ik 24 kilo minder en voel ik me zelfverzekerder dan ooit!"
 • Jolanda: "Ik ben nu ruim 14 kilo afgevallen in 10 weken. Ik ben super trots op mezelf dat ik het heb gedaan. Michael nogmaals bedankt!"

Zijn er risico's met afvallen door hypnose?

In tegenstelling tot het plaatsen van een fysieke maagband, zijn er bij een virtuele maagband bijna geen risico's betrokken! Omdat de complicaties bij het plaatsen van een fysieke maagband ernstig kunnen zijn, begrijp ik dat er twijfels kunnen zijn over het plaatsen van een virtuele maagband. Maar nee, het doet absoluut geen pijn, omdat er geen operatie nodig is. En er is geen langdurige herstelperiode nodig; na de behandeling kun je gewoon doorgaan met je dagelijks leven.

Uitzonderingen waardoor een hypnosebehandeling niet kan doorgaan

Het plaatsen van een virtuele maagband is niet altijd geschikt voor mensen die hoge doses antidepressiva gebruiken, omdat antidepressiva het moeilijker kunnen maken om invloed uit te oefenen op het onderbewustzijn. Dit geldt ook voor sommige andere medicijnen die worden gebruikt bij psychische aandoeningen. Neem daarom eerst contact met mij op om te bespreken of de behandeling kan doorgaan.

Wat is het resultaat van een virtuele maagband?

Dankzij de virtuele maagband ontwikkel je een gezond eetpatroon dat je gemakkelijk kunt volhouden voor de rest van je leven. Na het plaatsen van een virtuele maagband hoef je dus nooit meer te kampen met overgewicht. Bovendien kunnen schadelijke gevolgen van overgewicht, zoals diabetes, hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten, worden teruggedrongen. Je lichaam wordt weer gezond!

Dit moet je weten voor je begint met een behandeling!

Voordat je begint met een behandeling, is het belangrijk om te weten dat een virtuele maagband geen quick fix is. Het vereist toewijding en verandering van levensstijl. Het is geen magische oplossing waarbij je kunt blijven eten wat je wilt zonder consequenties. Je zult nog steeds gezonde eetkeuzes moeten maken en je aan een uitgebalanceerd dieet moeten houden. De virtuele maagband zal je echter helpen om dit gemakkelijker en natuurlijker te doen.

Wat kost een behandeling met een virtuele maagband?

De kosten van een behandeling met een virtuele maagband kunnen variëren afhankelijk van de hypnotherapeut en je locatie. Gemiddeld kunnen de kosten ergens tussen de €300 en €600 liggen voor de volledige behandeling van drie sessies. Het is belangrijk om de kosten te bespreken met de hypnotherapeut voordat je begint.

Waar moet je op letten voor je begint met een behandeling?

Voordat je begint met een behandeling met een virtuele maagband, zijn hier enkele belangrijke dingen om op te letten:

 1. Kies een gekwalificeerde hypnotherapeut: Zorg ervoor dat je een ervaren hypnotherapeut kiest die gespecialiseerd is in het plaatsen van virtuele maagbanden.

 2. Informeer jezelf: Leer zoveel mogelijk over de behandeling en wat je kunt verwachten, zodat je goed voorbereid bent.

 3. Wees realistisch: Begrijp dat de

 4. Beschouw de kosten: Informeer naar de kosten van de behandeling en zorg ervoor dat het binnen je budget past.

 5. Volg de aanwijzingen van de hypnotherapeut op: Luister goed naar de aanwijzingen van je hypnotherapeut en volg eventuele vervolgafspraken op.

 6. Houd een open geest: Sta open voor de kracht van hypnose en wees bereid om samen te werken met je hypnotherapeut om de beste resultaten te behalen.

In conclusie kan een virtuele maagband, geplaatst via hypnose, een effectieve en niet-ingrijpende manier zijn om gewicht te verliezen en een gezondere levensstijl te bereiken. Het is belangrijk om de behandeling serieus te nemen, samen te werken met een gekwalificeerde hypnotherapeut en toegewijd te zijn aan het veranderen van je eetgewoonten. Met de juiste mindset en begeleiding kun je op lange termijn succesvol afvallen met een virtuele maagband.

Afsluitende gedachten

Een virtuele maagband kan een waardevolle optie zijn voor mensen die gewicht willen verliezen zonder een chirurgische ingreep te ondergaan. Het gebruik van hypnose om de suggestie van een maagband in het onderbewustzijn te implanteren, kan helpen om eetgedrag te veranderen en gewichtsverlies op een effectieve manier te bevorderen. Het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben, toegewijd te zijn aan een gezonde levensstijl en samen te werken met een ervaren hypnotherapeut om de beste resultaten te bereiken. Als je overweegt om een virtuele maagbandbehandeling te ondergaan, zorg er dan voor dat je goed geïnformeerd bent en de juiste professional kiest om je te begeleiden op je reis naar een gezonder gewicht en welzijn.


Maak vandaag nog een afspraak om op je streefgewicht te komen

Over de schrijver
Reactie plaatsen